Test Information:
Total Questions: 406
Test Number: 400-201
Vendor Name: CISCO
Cert Name: CISCO
SPECIALIST
Test Name: CCIE Service Provider v4.1
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/400-201/
Question: 1
A
service provider is implementing Ethernet solutions for clients that are not
being provisioned within the MPLS core network. Which solution allows the
Service Provider to complete Ethernet circuit provisioning in this scenario?
A.
L2TPv3
B.
VPLS
C.
AToM
D.
PPPoE
Answer:
A
Explanation:
L2TPv3
defines the L2TP protocol for tunneling Layer 2 payloads over an IP core
network using Layer 2 virtual private networks (VPNs). Benefits of this feature
include the following:
•
Simplifies deployment of VPNs.
•
Does not require Multiprotocol
Label Switching (MPLS) virtual private network (VPN).
•
Supports Layer 2 tunneling over IP
for any payload.
•
Supports data encapsulation
directly over IP (IP protocol number 115), not using User Datagram Protocol
(UDP)
•
Supports point-to-point sessions,
not point-to-multipoint or multipoint-to-point sessions
•
Supports sessions between the same
Layer 2 protocols, for example Frame Relay-to-Frame Relay or ATM-to-ATM.
Question: 2
Which
is the main characteristic of LTE architecture compared to other mobile
architectures?
A.
Provides supports to deploy Layer 3 MPLS VPN model, where other mobile
architectures do not support.
B.
Offers node redundancy with the static route configured on the IP NodeB using
the HSRP/VRRP virtual ip address.
C.
Provides a simpler, less hierarchical model with the capability of
simplistically distributing the core gateways.
D.
Introduces a hierarchical model with connection-oriented service requirements
and one-to-one relationships.
Answer:
C
Explanation:
Question: 3
A
Service Provider is offering VoIP services and a service level agreement to
customers. Which configuration provides validation to customers that the
service level agreement has been honored?
A.
ip sla 999 udp-jitter 209.165.200.225 1000 codec g729a tos 160
ip sla schedule 999 life forever
start-time now
B.
ip sla 999 icmp-jitter 209.165.200.225 tos 160
ip sla schedule 999 life forever
start-time now
C.
ip sla 999 icmp-jitter 209.165.200.225 tag VoIP-SLA
ip sla schedule 999 life forever
start-time now
D.
ip sla 999 udp-jitter 209.165.200.225 1000 codec g729a tag VoIP-SLA
ip sla schedule 999 life forever
start-time now
Answer:
D
Question: 4
A
telecom company offers ISPs the ability to resell dynamic IP broadband services
over its local loops, but it does not allow the resellers to install broadband
network gateways. If an ISP wants to become a reseller but is unable to use
NHRP, which tunneling protocol should be implemented?
A.
IP in IP
B.
IPsec
C.
L2TP
D.
GRE
Answer:
C
Explanation:
However,
while OpenVPN can not be used with VoIP, L2TP can be used for VoIP. Only use
this if OpenVPN is not available and you are in need of very high
security/encryption.
Question: 5
Refer
to the exhibit.
The
vrf MAINT has been provisioned and used by the Service Provider management
network. The engineer discovers that syslog messages are not being received on
the syslog server. IP reachability has been validated using ping. Which issue
in the configuration must be corrected?
A.
logging on must include the vrf MAINT keyword.
B.
logging host must include the vrf MAINT keyword.
C.
The logging facility must be configured for syslog processing.
D.
The route targets that are configured do not match the route distinguisher.
Answer:
B
Explanation:
Question: 6
Refer
to the exhibit.
A
service provider has multiple time sources in the environment for NTP. The time
source at 10.0.4.1 is intended to be seen as a primary time source. What
command can be issued on PE4 to fix the configuration, ensuring the proper NTP
source will be issued?
A.ntp
peer 10.0.4.1
B.ntp
peer 10.0.4.1 prefer
C.ntp
server 10.0.4.1 source GigabitEthernet0/0
D.ntp
server 10.0.4.1 prefer
Answer: D
Explanation:
Question: 7
Which
are the three benefits of using the Yang model? (Choose three.)
A.
Reduce lab footprint
B.
Improve access to resources
C.
Support interoperability that provides a standard way to model management data
D.Support
simplified network management applications
E.
Provide a scale virtual lab environment
F.
Support programmatic interfaces
Answer: C,
D, F
Explanation:
Question: 8
Refer
to the exhibit. How will the redistributed routes on R1 from EIGRP into OSPF be
installed in the R4 routing table?
A.
as a default route with an E2 route type
B.
as a default route with an IA route type
C.
as specific routes with an E2 route type
D.
as specific routes with an N2 route type
E.
as a default route with an N2 route type
Answer:
B
Explanation:
Question: 9
DRAG
DROP
Drag
and drop the OAM protocol listed on the left to the correct standard on the
right. Not all options will be used.
Answer:
IEEE
802.1ag Connectivity Fault Management ---------> Service Layer OAM
IEEE
802.3ah OAM ------------> Link Layer OAM
MEF-16
E-LMI --------------> Ethernet Local Management Interface
Explanation:
Question: 10
A
Service Provider provides a Layer 2 connection that is based on IEEE 802.1ad.
When the customer tries to access a switch at the other side of the link by
using SSH, the connection fails. What is the cause of this failure?
A.
The Service Provider omitted the command l2protocol-tunnel stp.
B.
The Service Provider omitted the command l2protocol-tunnel vtp.
C.
The Service Provider omitted the command vlan dot1q tag native.
D.
The Service Provider omitted the command spanning-tree bpdufilter enable.
Answer:
C
Explanation:
Question: 11
In
an MPLS VPN environment, the QoS marking over the MPLS backbone must be
different from the one that is received from the customer. The forwarding on
the egress PE is based on the marking that is set by the ingress PE. Which null
label and QoS mode can achieve this?
A.
MPLS explicit null with pipe mode
B.
MPLS implicit null with short pipe mode
C.
MPLS implicit null with uniform mode
D.
MPLS explicit null with uniform mode
E.
MPLS explicit null with short pipe mode
F.
MPLS implicit null with pipe mode
Answer:
A
Explanation:
Question: 12
An
engineer is deploying RTBH. What is necessary routing constraint required for
successful implementation?
A.
The trigger device must have an iBGP session with all the clusters/route
reflectors in the autonomous system.
B.
The trigger device must redistribute the static route pointing to a null
interface into the IGP process.
C.
The no ip reachables command must be issued on the PE router interface under
attack.
D.
The attacker’s destination IP address must be routed to a null interface.
E.
The eBGP sessions need to set the next-hop attribute value to the trigger
device loopback interface.
Answer:
A
Explanation:
Old
Dumps Actual Test pg no.52 (520 Q)
Question: 13
Refer
to the exhibit.
ABC
and XYZ MPLS VPN customers are accruing Internet access. Both CEs are sending
traffic to the Internet. Which statement about their connectivity is true?
A.
Both CEs will have connectivity.
B.
Only CE-XYZ will have connectivity.
C.
Neither CEs will have connectivity, as both CEs are using the same NATed
subnet.
D.
Only CE-ABC will have connectivity.
E.
Neither CEs will have connectivity, as IAR does not have route back to the
NATed subnet.
Answer:
D
Question: 14
DRAG
DROP
Drag
and drop the IOS XR NTP access group options on the left to the right from the
least restrictive (top) to the most restrictive order (bottom).
Answer:
1
- peer
2
– serve
3
– serve-only
4
– query-only
Question: 15
Which
Cisco IOS XR Virtualization technology provides full isolation between
virtualized routing instances for extra control plane resources?
A.
HVR
B.
SVR
C.
SDR
D.
DRP
Answer:
C
Explanation:
Question: 16
An
engineer wants to configure MPLS TE Fast Reroute with link protection on five
routers. Which methodology can reduce configuration on the point of the local
repair router and successfully complete the task?
A.
Configure a backup tunnel on the PLR.
B.
Enable the autotunnel backup feature.
C.
Configure a backup tunnel on the tunnel head end router.
D.Enable
the autotunnel primary feature.
Answer:
B
Explanation:
Question: 17
Refer
to the exhibit. An MPLS Layer 3 VPN service has been provisioned for a
customer. What will be the ToS value at Site-B for the exceeded traffic that it
is sent from Site-A with ToS 2?
A.
0
B.
2
C.
3
D.
4
E.
No exceeded traffic will reach Site-B.
Answer:
E
Test Information:
Total Questions: 406
Test Number: 400-201
Vendor Name: CISCO
Cert Name: CISCO
SPECIALIST
Test Name: CCIE Service Provider v4.1
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/400-201/
Get20%
Immediate Discount on Full Training Material
Discount Coupon Code:20off2016







